PALERMO GRILLROOM PIZZERIA

PALERMO GRILLROOM PIZZERIA Pizzeria & Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 297 beoordelingen
18 jan 2020 om 19:59 Ik had pasta carbonara waar werkelijk geen smaak aan zat, heb zelf thuis kruiden toe gevoegd zodat het nog ergens op leek. Ook had Champignons met knoflook besteld voor 4€, er zaten echt maar 5 stukjes champignons in. Heel erg teleurstellend.
15 jan 2020 om 20:56 Helaas gaat de kwaliteit naar beneden de laatste tijd..... de spare rids besteld maar het was erg weinig En niet lekker.. jammer... vaak met goede ervaring besteld.. maar de laaste 3 x was het niet goed..
14 jan 2020 om 20:34 Ik had spareribs ik had meer bot dan dat ik vlees en de pizza was zeker goed
12 jan 2020 om 11:20 Blijkbaar was de bestelling een haastklus. We hebben de pizza zelf verder afgebakken. Bodem was gewoon nog slap deeg en zelfs koud. Jammer, paar minuten langer geduld en het was gewoon goed geweest.
11 jan 2020 om 20:06 Super snel geleverd, lekker en warm eten. Wij zullen hier vaker gaan bestellen.
8 jan 2020 om 20:03 Snel, warm en heerlijk
6 jan 2020 om 17:12 Heel snel geleverd en heerlijk gegeten! Pizza echt top!
6 jan 2020 om 5:18 Bezorging netje op tijd, 1 minpunt: had gevraagd om de sauzen los erbij te doen, nu zat er saus op de kapsalon en los erbij.
5 jan 2020 om 23:47 Het vlees was heel erg flauw en weinig gebakken Champignons geen smaak aan jammer. Aardige bezorger
4 jan 2020 om 18:12 Snelle bezorging, aardige bezorger en het eten was top kwaliteit!!
1 jan 2020 om 20:23 Heerlijke pizza’s!! Zeker een aanrader. Vooral de Napolitana.
29 dec 2019 om 21:44 Beetje saai. Alleen maar vlees en friet. Niks geen groenten of sausjes. Vlees was droog.